Bijeenkomst
Kennismakingsavond Mannencirkel Den Bosch

Mannencirkel Den Bosch is een plek voor verbondenheid.

Met een vaste groep mannen praten over zaken die er voor jou toe doen, en die je bezighouden. Drie avonden waar het even helemaal om jou mag gaan als man. Nuchter, met humor én met impact.

Wij, Alwin en Paul, delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, adem- en lichaamswerk en spiritualiteit. Het verdiepen in deze thema’s en om deze samen met andere mannen te ervaren, heeft ons als man meer stabiliteit en kracht gegeven. Het heeft al zoveel voor ons betekend dat we dit iedere man gunnen! Daarom organiseren wij deze mannencirkel.

Herken je dit?

Je zit veel in je hoofd, en ergens weet je wel dat het fijn zou zijn om meer open te zijn over de uitdagingen, twijfels en behoeftes die je hebt, maar het lukt niet om dit met je partner of vrienden te bespreken. Wij hebben gezien dat dit herkenbaar is voor veel mannen, dat schept een band. Én we ervaren keer op keer weer dat het voor iedere man zoveel ruimte en ontspanning geeft is als het er allemaal wel mag zijn.

Het doel van deze kennismaking

Het doel van de kennismakingsavond met de mannencirkel is om te ervaren of jij bij mannencirkel Den Bosch op je plek bent. Je maakt kennis met Alwin & Paul, leert de manier van werken kennen en ontdekt hoe een avond in de mannencirkel verloopt. Een fijne manier om te ervaren wat mannencirkel Den Bosch jou kan bieden.

Paul: “Het creëren van verbinding met elkaar door het delen van verhalen, open te staan en te luisteren naar dat van een ander. Geven en ontvangen met als doel om volledig jezelf te mogen zijn en rust te vinden in de gekte van alledag. Een moment waarin alles oké is zoals het is”.

Over de organisatoren

Wij zijn Paul en Alwin en kennen elkaar via de Vrije School, waar onze zonen bij elkaar in de klas zitten. Paul heeft een achtergrond als docent bij de Avans, en heeft als coach en trainer ervaring met familie- en organisatieopstellingen. Alwin is coach en trainer, opgeleid bij Phoenix Opleidingen met een brede ervaring op het gebied van systemisch werk, NLP en transactionele analyse.

Wat kan het je brengen?

✓ Inzicht in jezelf en de man die je wilt zijn
✓ Weten dat je niet alleen staat en ervaren dat er steun is
✓ Je mannelijke energie voelen
✓ Ervaren dat kwetsbaarheid je krachtig maakt
✓ Een moment om op te laden en tot rust te komen

Voor wie is deze cirkel bedoeld?

Mannen tussen de 28 en 58 jaar die behoefte hebben aan een echt gesprek. De leeftijdsgrens is geen harde grens maar het geeft richting. Neem contact op als je vragen hebt.

Met een vaste groep praten over zaken die er toe doen. Nuchter, laagdrempelig en met humor

Hoe ziet een avond er uit?

✓  Inloop / aankomst bij het vuur met koffie en thee
✓  Welkom & inchecken
✓  Thema van de week + een of twee oefeningen
✓  Uitchecken & afscheid

De cirkel is geen training of therapie. Indien je kampt met bijvoorbeeld verslavingsproblematiek , raden we je aan professionele hulp te zoeken.

Praktische Informatie

 • 26 januari 2023
 • Landgoed Bleijendijk
  Sint Michielsgestelseweg 22
  5261 NH
  Vught
 • 19.30 uur – 21.00 uur
 • 1 avond
 • maximaal 12 mannen
 • Inclusief koffie & thee
 • €15 incl. btw
Mannencirkel Den Bosch