Bijeenkomst
Mannencirkel Den Bosch (losse avond)

Mannencirkel Den Bosch is een plek voor verbondenheid.

Met een groep mannen praten over zaken die er voor jou toe doen, en die je bezighouden. Drie avonden waar het even helemaal om jou mag gaan als man. Nuchter, met humor én met impact.

Wij, Alwin en Paul, delen een passie voor bewustzijnsontwikkeling, adem- en lichaamswerk en spiritualiteit. Het verdiepen in deze thema’s en om deze samen met andere mannen te ervaren, heeft ons als man meer stabiliteit en kracht gegeven. Het heeft al zoveel voor ons betekend dat we dit iedere man gunnen! Daarom organiseren wij deze mannencirkel.

Herken je dit?

“Mannen komen tot rust bij mannen” zegt Alwin. “Het leven vraagt veel van ons mannen. Je hebt een drukke baan, wellicht een veeleisend gezinsleven, familie en vrienden. Veel verwachtingen om aan te voldoen. Dat kan vermoeiend zijn en soms ook eenzaam, want wij mannen denken vaak dat wij het allemaal alleen moeten dragen…

Je zit veel in je hoofd, en ergens weet je wel dat het fijn zou zijn om meer open te zijn over de uitdagingen, twijfels en behoeftes die je hebt, maar het lukt vaak niet om dit met je partner of vrienden te bespreken. Wij hebben gezien dat dit herkenbaar is voor veel mannen, dat schept een band.

Het doel van deze mannencirkel

Het doel van deze mannencirkel is om te leren van en met andere mannen, over mannenzaken in de breedste zin van het woord. In een sfeer waar ruimte is voor diepgang, en waar we niet hoeven te doen alsof. Waar je sterk mag zijn, of kwetsbaar. Hard, maar ook zacht. 

Paul: “Het creëren van verbinding met elkaar door het delen van verhalen, open te staan en te luisteren naar dat van een ander. Geven en ontvangen met als doel om volledig jezelf te mogen zijn en rust te vinden in de gekte van alledag. Een moment waarin alles oké is zoals het is”.

Over de organisatoren

Wij zijn Paul en Alwin en kennen elkaar via de Vrije School, waar onze zonen bij elkaar in de klas zitten. Paul heeft een achtergrond als docent bij de Avans, en heeft als coach en trainer ervaring met familie- en organisatieopstellingen. Alwin is coach en trainer, opgeleid bij Phoenix Opleidingen met een brede ervaring op het gebied van systemisch werk, NLP en transactionele analyse.

Wat kan het je brengen?

✓ Inzicht in jezelf en de man die bent
✓ Weten dat je niet alleen staat en ervaren dat er steun is
✓ Je mannelijke energie voelen
✓ Ervaren dat kwetsbaarheid je krachtig maakt
✓ Een moment om op te laden en tot rust te komen

Voor wie is deze cirkel bedoeld?

Mannen tussen de van alle leeftijden die behoefte hebben aan een echt gesprek. Neem contact op als je vragen hebt.

Met een vaste groep praten over zaken die er toe doen. Nuchter, laagdrempelig en met humor

Hoe ziet een avond er uit?

✓  Inloop / aankomst bij het vuur met koffie en thee
✓  Welkom & inchecken
✓  Thema van de week + een oefening
✓  Uitchecken & afscheid

Mocht je om wat voor reden dan ook dit bedrag niet kunnen betalen, laat het ons dan weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De cirkel is geen training of therapie. Indien je kampt met bijvoorbeeld verslavingsproblematiek , raden we je aan professionele hulp te zoeken.

Praktische Informatie

 • 7 februari 2024
 • 21 februari 2024
 • 6 maart 2024
 • 20 maart 2024
 • Landgoed Bleijendijk
  Charlotte Elisabeth hoeve
  Vught
 • 19.30 uur – 22.00 uur
 • 1 avond
 • maximaal 12 mannen
 • Inclusief koffie & thee
 • €45 incl. btw
Mannencirkel Den Bosch