Contact

Contact

Heb je vragen over mijn aanbod of wil je graag een afspraak maken? Ik hoor graag van je!

Bezoekadres

Mijn praktijkruimte bevindt zich op het prachtige Fort Isabella. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het is dichtbij ‘s-Hertogenbosch en gemakkelijk te bereiken met de auto via de A2 of met de trein via ‘s-Hertogenbosch Centraal. Vanaf daar ben je met een ov fiets in 10 minuten bij Fort Isabella.

Fort Isabella, Reutsedijk 9, kamer 12 5264 PC Vught

Locatie training

De trainingen die ik geef vinden plaats op Landgoed Bleijendijk in Vught. Een prachtige locatie in een historisch groen stilte- en natuurgebied. Een bijzondere plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Landgoed Bleijendijk
St. Michielsgestelseweg 22, 5261 NL, Vught

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Maandagavond & woensdagavond: 19.30 tot 22.30

Kennismaken

Een kennismakingsgesprek duurt 30 minuten, is kosteloos en kan zowel telefonisch als online via Zoom/Skype/Teams. Dit gesprek geeft de ruimte om antwoord te krijgen op jouw vragen en je kan ervaren wat mijn coaching of training voor je kan betekenen en of er een klik is. Wil je eerst meer weten over mij? Hier lees je meer over mijn aanbod en hier meer over mijn werkwijze.

Contact Alwin Coaching & Ontwikkeling

Alwin Schoones

Coach en trainer

Maak nu een afspraak

Zodra je aanvraag binnen is zal ik contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.