Mijn aanbod als coach

Persoonlijke begeleiding

Wil je beter leren omgaan met bepaalde gevoelens of emoties die zich steeds herhalen? Zoals verdriet, boosheid of angst? Of wil je op werkgebied iets nieuws aangaan wat meer plezier oplevert? Misschien wil je leren om eigen keuzes te maken, grenzen aan te geven of je zelfverzekerder te voelen? Persoonlijke begeleiding helpt je hierbij.  

Wat kan ik verwachten bij persoonlijke begeleiding?

Als coach begeleid ik je bij al deze vragen of uitdagingen op je werk en in je dagelijkse leven. Ik stimuleer je om jezelf te ontwikkelen en op onderzoek uit te gaan naar je innerlijke kracht. En om alles wat je dan tegenkomt, op een liefdevolle manier te benaderen en serieus te nemen. Je leert patronen te herkennen die je belemmeren, en hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je wordt je bewust van je behoeftes en verlangens, wat jouw competenties zijn en waar jouw kracht ligt. Door steeds een stapje dichter bij jezelf te komen en je bewust te zijn van je kracht, geef je jouw leven vorm op een manier waar jij gelukkig van wordt. 

Wat levert persoonlijke begeleiding je op?

  • Inzicht in je gedrag, gevoelens en patronen
  • Jezelf beter leren kennen
  • Ontspannen omgaan met en bespreken van gevoelens en emoties
  • Handvatten om je leven bewust vorm te geven en veranderingen aan te gaan
  • Weten wat jij belangrijk vindt en graag wilt in het leven
  • Leren wat jouw grenzen zijn en hoe je die bewaakt in contact met anderen

Meer weten over mijn manier van werken? Lees verder >

Maak nu een afspraak

Ik maak graag kennis met jullie organisatie! Zodra je aanvraag binnen is zal ik contact met jullie opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Relatietherapie

Op het moment dat je relatie niet lekker loopt richten we ons vaak eerst op de ander. We proberen de ander verantwoordelijk te maken voor onze eigen gevoelens. Je wilt dat je partner verandert, maar misschien voel je ook wel; dat gaat niet gebeuren. De groei in je relatie is de beweging naar een meer bewuste relatie.

Wat kun je verwachten bij relatietherapie?

Hoe je contact maakt, elkaar aanraakt, ruzie maakt, je afzondert of afsluit, leer je als kind in de relatie met je opvoeder(s). Voor de meeste mensen zijn dit je vader en moeder. In je huidige relatie blijf je deze patronen vaak ongemerkt herhalen. Dit kan spanningen met zich mee brengen. Je partner heeft het immers op een andere manier geleerd. Ik begeleid jullie om (weer) in contact te komen met elkaar, de verbinding aan te gaan en jullie patronen te onderzoeken. Wat gebeurt er nou toch steeds tussen ons, en hoe kunnen we daar verandering in brengen? Als je met compassie naar je eigen gevoelens en gedrag leert kijken, kun je daar verantwoordelijkheid voor nemen en elkaar daarin ondersteunen. 

Wat levert relatietherapie ons op?

Bewustwording is de eerste stap om belemmerende patronen van vroeger los te kunnen laten.⁠ Relatietherapie helpt om weer naar elkaar te luisteren, elkaars gevoelens te respecteren en de liefdevolle relatie aan te gaan waar je eigenlijk zo naar verlangt.

Meer weten over mijn manier van werken? Lees verder >

Maak nu een afspraak

Ik maak graag kennis met jullie organisatie! Zodra je aanvraag binnen is zal ik contact met jullie opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Zakelijke coaching

Met behulp van coaching zorg ik dat weerstand, passiviteit en onzekerheid bij medewerkers en leidinggevenden wordt omgezet in betrokkenheid, daadkracht en vertrouwen. Ik ga ervan uit dat iedereen een positieve bijdrage wil leveren aan de organisatie en geloof dat het daarbij helpt als ieder individu zich gezien en gehoord voelt.

Individuele begeleiding

Je ontdekt wie je wilt zijn als professional, wat je wilt bijdragen en hoe je dit realiseert. Ik leer je dat je eigenlijk heel goed weet wat je kracht is en wat bij je past. In contact met jezelf vind je rust en vertrouwen en leer je keuzes maken die weer richting geven aan je werk of loopbaan.

Teamcoaching

Teamcoaching draagt bij aan een betere samenwerking of het beter functioneren van een team. Het persoonlijke contact aangaan en elkaar beter leren begrijpen staat hierbij centraal. Daarmee groeit ook het onderlinge vertrouwen. Een verandering doorvoeren waar alle teamleden zich betrokken bij voelen is soms lastig te realiseren. Ik begeleid het team in dit proces waarbij inhoudelijk en persoonlijk contact beide een rol spelen.

Assesments

Zet mensen in op hun talent! Ik ben een gecertificeerd Online Talent Manager practitioner. Met diverse assessments krijg je inzicht in o.a. drijfveren, werkstijlen (kleurenprofiel), prestaties, talenten en risicofactoren. Met als doel werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. 

Daarnaast word ik betrokken bij advies en projecten om veranderingsprocessen te begeleiden en bied ik gerichte trainingen aan voor medewerkers en voor leidinggevenden om veranderingsprocessen aan te gaan. Benieuwd naar de trainingen? Lees verder >

Maak nu een afspraak

Ik maak graag kennis met jullie organisatie! Zodra je aanvraag binnen is zal ik contact met jullie opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Tarieven

Particulier

Coachgesprek90 euro per uur
Relatie coachgesprek110 euro per uur

Een gesprek duurt gemiddeld 80 minuten, achteraf ontvang je de factuur.

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief btw.

Zakelijk

Training / coaching / advies / projecten125 euro per uur

Bovengenoemde tarieven zijn exclusief btw.