Wat is mijn passie?

Een van mijn passies is altijd muziek geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Vanaf mijn 20ste begon mijn muzieksmaak zich echt te verbreden. Verder dan Eurodance en Happy Hardcore zeg maar 🤪 ⁠

Pas rond mijn 30ste ontdekte ik mijn gepassioneerdheid voor gevoelens en emoties; hier naar leren luisteren en deze gebruiken als kracht. Toch wel logisch dat gevoelens en muziek beide een drijfveer van mij zijn omdat ze zo met elkaar verbonden zijn. Ooit kwam ik deze quote tegen: ‘Music is what feelings sound like.’ Ik dacht: dit is zó waar!⁠

Zo zie je maar dat passie niet een vaststaand gegeven is. Je kunt voor meerdere dingen een passie hebben. Het kan veranderen, verdwijnen of je kunt een nieuwe passie ontwikkelen.⁠

Wat is nu jouw passie? Ik ken meer mensen die deze vraag niet kunnen beantwoorden dan wel. Soms leidt dit tot een gebrek aan zingeving en voldoening in je werk en privé.

wat is mijn passie?